Tips and tricks Bruidsschoenen

Sburghout
Collage Blog Schoenen kleiner
Auwwwww…. Mijn voeten doen zeer!!!???!!!

Eindelijk ‘De dag’ is aangebroken, de dag dat je in jouw droomjurk loopt, de dag dat je ‘ja’ zegt tegen jouw droompartner en de dag dat je aan het einde van de avond of misschien halverwege de dag al niet meer kunt lopen op jouw ohhh zo mooie pumps… Oepssssss!

Klinkt herkenbaar bij een groot aantal bruidjes, maar jij wilt dit natuurlijk absoluut niet meemaken dus, hier volgen wat slimme tips en ook nog wat leuke tips:

 1. Loop je pumps in, zeer belangrijk.
 2. Kijk eventueel naar pumps met een bandje, want niets is zo vervelend als je glazen muiltje verliezen op een trap.
 3. Kijk uit met de lengte van je pumps, in verband met de lengte van jouw partner.
 4. Koop eventueel van Scholl de Party Feet onzichtbare gel kussentjes of van Lady’s Secret de antislip inlegzooltjes, zodat je de hele avond kunt dansen.
 5. Neem een paar balerina’s mee, just in case. Let wel op dat je dan kleiner bent, dus afhankelijk van je jurk kan het zijn dat je dan iets makkelijker op je jurk loopt en danst. Of neem reserve hakken mee met een soortgelijke hak als je bruidsschoenen, waar je normaal de hele dag op kunt lopen.
 6. Voor op een strand of in de regen zijn kaplaarzen ook ideaal en het is ook een leuk detail op de foto.
 7. Neem voor de pasafspraak van je jurk alvast een paar hakken mee (ook al heb je nog niet je bruidsschoenen), zodat de lengte van de jurk ongeveer bepaald kan worden.
 8. Op de zool van je schoenen zou je jullie trouwdatum kunnen laten graveren, schrijven of bestickeren.
 9. Verf na je bruiloft je ivoorkleurige satijnen schoenen in een ander leuk kleurtje voor meer draagplezier.
 10. Combineer de kleur van jouw schoenen met de schoenen of sokken of stropdas van je partner bijvoorbeeld. Dit is gegarandeerd een leuk fotomoment.
 11. Lak je nagels in een leuk themakleurtje, vooral bij een peeptoe is dat een leuk plaatje.
 12. Gekleurde schoenen zijn ook leuk bij een zwart-wit foto met kleuraccent op de schoenen.
Bron foto’s van collage: kaplaarzen: www.hipenhot.nl nagelak: www.hetbruidsmeisje.nl pumps I Do: www.trouwen-bruiloft.be All Star I Do: www.kesz.nl foto op schoenen: www.justmarie.nl pumps I Do: www.tristalerit.com foto op strand: www.lambandblonde.blogspot.nl foto van blauwe zool met trouwdatum in jurk: www.courtneyaaron.com foto schoenen man en vrouw: www.perthbridalfair.com.au

Geef een reactie

Uw bericht:

Name*
Email*
Url